Afgelopen oktober hebben wij voor het eerst op ons eigen kantoor een Xelion gebruikerstraining gegeven aan onze klanten. Klanten zijn van ons gewend dat wij bij hen over de vloer komen, daarom vonden wij deze training een leuke manier om klanten een keer bij ons op kantoor uit te nodigen. Goed contact vinden we erg belangrijk en daarnaast geven we onze klanten graag een kijkje in de keuken.

Xelion is een VoIP-dienst die een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden biedt aan alle gebruikers. Veel gebruikers zijn erg blij met dit grote aantal mogelijkheden. We willen dat iedereen optimaal gebruik kan maken van de dienst, daarom hebben we onze klanten uitgenodigd voor een training. Tijdens deze gebruikstraining lopen we de hele dienst van A tot Z door en deelnemers hebben dan ook de kans om al hun vragen te stellen.

Het was de eerste keer dat wij op ons kantoor zo een training organiseerden. Daarom hebben hebben aan de deelnemers gevraagd wat zij er van vonden. Dit is voor ons erg belangrijk, dan kunnen we de training nog beter op de wensen van de gebruikers afstemmen.
In de aanloop naar 23 oktober merkte we dat er veel interesse was voor het deelnemen. Door de grote vraag hebben we besloten vaker gebruikerstrainingen te geven voor Xelion. Per training is er, om de inhoud zo persoonlijk mogelijk te houden, plaats voor maximaal acht deelnemers. Heb je niet deelgenomen en wil je graag een keer langskomen voor een gebruikerstraining? Hieronder staan de eerstvolgende data:

  • 10 september 2018 van 10:00 tot 12:00 uur
  • 31 oktober 2018 van 10:00 tot 12:00 uur
  • 10 december 2018 van 10:00 tot 12:00 uur
Inschrijven

Meer informatie of inschrijven voor één van de bovenstaande data kan hier. Met vragen of opmerkingen wat betreft de gebruikerstraining voor Xelion kan je ook contact opnemen met Bart Overbeek

xelion training
DIEV – Online Security Training

Kundigheid van medewerkers is erg belangrijk voor elke organisatie. Dat geld ook op gebied van online security, daarom biedt Samson IT naast de gebruikerstrainig voor Xelion, ook de online veiligheidstraining DIEV aan. Lees hier meer over de DIEV-training.