Xelion 7 training

Al meer dan 10 jaar zijn wij een trotse verkoper van de Xelion VoIP-oplossing. In deze periode hebben wij Xelion zien ontwikkelen tot een volwaardig pakket met een ongekende hoeveelheid mogelijkheden. Veel gebruikers laten ons weten erg blij te zijn met dit grote aantal mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal gebruik kan maken van onze diensten. Daarom organiseren we een interactieve gebruikerstraining waarin we de VoIP-dienst Xelion van A tot Z doorlopen en uitleg geven.

Op 23 oktober 2017 hebben wij voor het eerst een achttal deelnemers mogen ontvangen. Gezien de positieve feedback en de aanhoudende vraag gaan wij met enige regelmaat trainingen voor Xelion-gebruikers organiseren. Per training kunnen wij acht deelnemers ontvangen, meldt je dus snel aan! Gedurende de trainingen vinden wij het erg belangrijk om jouw vragen en/of wensen te kunnen behandelen, ook hier nemen wij tijdens de training ruim de tijd.

 

Training Xelion

Waar: Kantoor Samson IT (Patrijsweg 30, Rijswijk)

Kosten: deelnemen aan de trainingen is natuurlijk gratis!

Ben je nog geen klant bij Samson IT? Ook dan kan je natuurlijk gewoon deelnemen! Meldt dit dan even in hetĀ opmerkingen-vak in het onderstaande formulier.

Inschrijven voor de training

Welke onderwerpen worden behandeld?

Functionaliteiten Xelion

> Uitleg over het toepassen van het brede scala aan functionaliteiten.

Verbeterde bereikbaarheid (onderweg)

> Uitleg over (de koppeling tussen) de vaste en mobiele oplossing van Xelion.

Inzicht in de belstatistieken

> Bespreken van de mogelijkheden m.b.t. realtime statistieken en maandelijke rapportage.

Bart Overbeek

Bart Overbeek

Accountmanager

“Graag help ik jullie tijdens de training op weg bij het optimaliseren van jullie telefoniegebruik. Tijdens de interactieve training probeer ik jullie wegwijs te maken met Xelion 7.”